zaterdag 10 november 2012

'Lotje en de heksenprinses'



Dinsdag



Vandaag lees ik hun het verhaaltje voor van ‘Lotje en de heksenprinses’ van Lieve Baeten. Velen onder jullie zullen dit boek of tenminste Lotje de Heks kennen. Lieve Baeten, een van de meest populaire en best verkopende illustratoren van Vlaanderen, begon 20 jaar geleden met de avonturen van Lotje en hebben nu nog altijd een groot succes bij de kinderen. Bekend geworden in 1992 door de originaliteit van de illustraties die door een vernuftig systeem van uitsnijden nodigen uit tot creatief kijken. Ook de magische sfeer maakt indruk. Ze wil evenwel afwijken van de traditionele heksen en haar heksenwereld wordt bevolkt met leuke heksen. Het is een fijne wereld. Heksen zijn voor haar geen enge, lelijke vrouwen. Dit maakt het ook aantrekkelijk voor de kinderen om er naar te luisteren en ze vertellen ook graag zelf wat ze op de tekening zien.

Je kan dit ook doen aan de hand van een kamishibai.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Kamishibai


1 opmerking:

  1. LENINGAANBIEDING VAN NOVELTY FINANCE"
    Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

    Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

    Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    Voor vragen/vragen? - (Stuur een mail naar noveltyfinances@gmail.com of Bel / WhatsApp via: +447915601531)

    We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

    Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 15 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
    E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) OF
    bel en schrijf ons op WhatsApp via: +447915601531

    We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

    BeantwoordenVerwijderen